LESSEN

 | 

Les 3


Les 3STAMPSCAPES LES 3

MILKY WAY LARGE


De Milky Way stempel is in donkerblauw gestempeld. De vraag is nu: "Hoe krijg ik die rechthoekige vorm weg, zodat het naadloos overgaat in de omgeving?"


Met de tweede afdruk van de Milky Way is er een stukje over de eerste gestempeld, zodater geen wit stuk is tussen de twee afdrukken.Er is een beetje naast het midden gestempeld en een beetje scheef. In dit geval is ook de band van sterren zo geplaatst dat hij diagonaal doorloopt.


De derde afdruk is weer naast het midden van de andere twee gestempeld zodat het niet symmetrisch, of gestapeld lijkt. Ik heb weer de band met sterren zo geplaatst, zodat hij doorloopt.


De vierde afdruk is diagonaal geplaatst, zodat de linkerkant van het papier gevuld wordt. Het belangrijkste punt is dat de afdrukken elkaar telkens een beetje overlappen, om rechte lijnen en gaten te vermijden.


De rechterbovenkant is gevuld met nog een afdruk. 


De TA is gebruikt met een licht blauwe kleur. Er zijn wat sterrenwit gelaten, zodat het lijkt dat de sterren glinsteren.


De TA is gebruikt met een iets donkerder blauw. Hoe donkerder sommige delen van de kaart zijn, hoe meer het lijkt alsof de sterren glinsteren, vanwege het grote contrast.


De TA is gebruikt in weer een donkerder kleur blauw. Let er op dat sommige delen wit blijven.


Daarna is er nog wat roze gebruikt. Hier is de Lakeside Cove twee keer gestempeld (overlappend, zodat er geen ruimte tussen komt). Er zijn ook wat sterren aangebracht. In de gedeeltes waar het donker is geworden door de TA, zijn sterren getekend met een lichtblauwe en witte gelpen.


niet te koop


Aantal