LESSEN

 | 

Les 4


Les 4STAMPSCAPES LES 4

CREPUSCULAR RAYS

Crepuscular Rays, 115G was gestempeld met Marvy nummer 18, Dark Brown.


De TA was gebruikt met Marvy nummer 67, Bubble Gum Pink. De TA is gebruikt met een tikkende beweging van buiten naar binnen. Sommige gedeeltes zijn wit gelaten om de zonnestralen te benadrukken.


De TA is gebruikt in Marvy nummer 16, Pale Orange.


de TA is gebruikt in Marvy nummer 13, Ochre. 


De TA is gebruikt in Marvy nummer 6, Brown.


De Tonal Applicator Rays, 117E is gestempeld in Marvy nummer 18, Dark Brown. De TA Rays is niet gebruikt zoals de gewone TA, maar wordt gebruikt door gewone afdrukken te maken, in plaats van een tikkende beweging te gebruiken. In dit geval worden de stralen van de 115G stempel verlengd. De TA Rays is gestempeld, met de smalle kant van de afbeelding naar binnen. De punt van de TA Rays was niet beinkt, om de ronde vorm te vermijden.


De TA is gebruikt in Marvy nummer 57, Rose Pink. Ik vind het mooier om meer kleur toe te voegen nadat de TA Rays is gebruikt, om de stralen wat zachter te maken.


De TA is gebruikt in Marvy nummer 18, Dark Brown.


Cloud Cumulus, 018E is in Marvy nummer 6, Brown gestempeld en stippeltjes zijn gemaakt met een witte gelpen. De wolk voegt nog meer structuur en diepte aan de afbeelding toe, terwijl de stippen het licht accentueren en het gevoel van zonnestralen versterken.
Hieronder zijn nog 2 voorbeelden van deze techniek.


         
niet te koop


Aantal