LESSEN

 | 

Les 5


Les 5STAMPSCAPES LES 5

LAKESIDE FOILAGE


Big and Juicy Foilage is op glanskarton gerold.


Beinkt de hele brayer.


Begin voor de rand van de kaart.


Rol de brayer een aantal keer, heen en weer, over de kaart. Blijf rollen totdat de inkt goed verdeeld is over de kaart. Beinkt de brayer eventueel nog een keer. Deze kaart is gemaakt met 1 keer beinkten.Lakeside Cabin, 147F is met zwarte inkt gestempeld.


Cloud Cumulus, 018 E en Reeds, 068D zijn in donker bruin gestempeld.


Water Pattern, 231C is in het water gestempeld in donker bruin.Voeg glinstering toe met koper- en perzikkleurige gelpen. Glinstering is aangebracht in de wolken, bomen, rotsen, riet en water en speciaal op het huisje.


De Oak Branch, 203G is gestempeld in zwart.

niet te koop


Aantal  Les 6STAMPSCAPES LES 6

Herbal FallsBig and Juicy Herb Garden is met de brayer op glanskarton gerold.


Babbling Brook, 183G en Brook Falls, 184G zijn in zwart gestempeld.


Tree Cluster sm, 266D is in zwart gestempeld. Ze staan achter de Falls, dus ik heb de rotsen gemaskeerd.


Ik heb een masker gemaakt van een stukje gescheurd keukenpapier. Een gescheurde rand geeft een natuurlijker effect dan een geknipte rand. De rotsen lopen wat rond, dus zo heb ik ook het masker gescheurd. Het masker ligt niet helemaal over de rotsen, omdat ik anders een wit gedeelte krijg tussen de rotsen en de bomen. Het is beter als de bomen een beetje over de rotsen zijn gestempeld, dan de witte ruimte. Continuiteit en het in elkaar overgaan is mooier bij het landschapsstempelen.

De Tree Cluster is 4 keer gestempeld, telkens opnieuw be-inkt. Er is ook gevarieerd in de hoogte om monotonie te vermijden en variatie te bewerkstelligen. Dit is belangrijk als je een veld van objecten wilt maken-behalve als je specifiek voor symmetrie kiest.


Marvy nummer 60, Salvia Blue is toegevoegd met een Colorbox Stylus Tool (hiervoor kan ook een sponsje of een stencilkwast gebruikt worden). Ik wilde wat kleur toevoegen door wat blauw in het water en de rotsen te sponsen.


Marvy nummer 10, Light Blue is toegevoegd met de Colorbox Stylus Tool.


Heer voeg ik massa toe aan de rotsen. De donkerder kleur, in vergelijking met het gedeelte dat geel/groen was, voegt schaduw en volume aan de objecten.


De Wading Fisherman, 186B en de Reeds, 068D zijn in zwart gestempeld. Met een gele gelpen zijn stippen aan de scene toegevoegd. Ik heb de randen van sommige rotsen geaccentueerd en heb wat stippen op de bomen gezet en wat glinsteringen in het water aangebracht, waar het in de verlichte plassen valt.
niet te koop


Aantal